6:30 am
Default-user-thumb
Sunrise Kundalini
1 hour with Audrey Hill
6 pm
Default-user-thumb
Yoga for "Misfits"
1 hour with Melanie Williams
7 pm
Default-user-thumb
Meditative Flow
1 hour with Emily Moore
7:15 pm
Default-user-thumb
Kundalini Yoga and Meditation
1 hour and 30 minutes with Julie (Jiwan Shakti Kaur) Eisenberg
9:30 am
Default-user-thumb
Beyond the Basics
1 hour and 15 minutes with Rebecca Henry
9 am
Default-user-thumb
Aligned Flow
1 hour and 15 minutes with Meredith McCullough
10 am
Default-user-thumb
Kundalini Yoga and Meditation
1 hour and 30 minutes with Julie (Jiwan Shakti Kaur) Eisenberg
11:30 am
Default-user-thumb
Basics and Beyond
1 hour with Keith Robinson
2:00 pm
Racism in the Yoga Community - Part 1
2 hours
In part 1 of this workshop we’ll define implicit racial bias and identify how it shows up in yoga communities, and we’ll take a look at spiritual by-passing and micro-aggressions, and how these affect us as yogis. The conversation will be one that is rooted in honesty and sharing, allowing time for self-reflection. Most importantly, we will discuss what you can do to eliminate racism.
9:30 am
Default-user-thumb
Beyond the Basics
1 hour and 15 minutes with Kathi Berry
11 am
Default-user-thumb
Kundalini Yoga and Meditation
1 hour and 30 minutes with Kati Gimes (Ajeetdev Kaur)
2:00 pm
Racism in the Yoga Community - Part 2
2 hours
In part 2 of this workshop we will take a deeper dive into soul-utions for yoga studios and beyond. Through discussion, sharing and small-group exercises, we’ll dig into implicit bias and then apply it to scenarios outside the yoga studio walls as well as within. The day will also provide resources to help you along on your anti-racism journey.
4 pm
Default-user-thumb
Pilates
1 hour with Jamila Crowther
5:15 pm
Default-user-thumb
All Levels Flow
1 hour with Kristina (Karuna) Maze
6:30 pm
Default-user-thumb
Restorative
1 hour with Emily Moore
6:15 pm
Default-user-thumb
Aligned Flow
1 hour with Maria Elena Montero
6:45 pm
Default-user-thumb
Kundalini Yoga and Meditation
1 hour and 15 minutes with Julie (Jiwan Shakti Kaur) Eisenberg
New time!
7:30pm
Default-user-thumb
Beyond the Basics
1 hour with Eric Spooner
New time!
6:30 am
Default-user-thumb
Sunrise Kundalini
1 hour with Nandi Gabremedhin
6 pm
Default-user-thumb
Basics and Beyond
1 hour with Evan Faber
6:15 pm
Default-user-thumb
Yoga Fundamentals
1 hour and 15 minutes with Meredith McCullough
6-week series for beginners.
7:15 pm
Default-user-thumb
Kundalini Yoga and Meditation
1 hour and 30 minutes with Brian Carr
7:45 pm
Default-user-thumb
All Levels Flow
1 hour with Maria Elena Montero
6:30 am
Default-user-thumb
Sunrise Flow
1 hour with Colleen Brisport
9:30 am
Default-user-thumb
Kundalini Yoga and Meditation
1 hour and 30 minutes with Julie (Jiwan Shakti Kaur) Eisenberg
5 pm
Default-user-thumb
Happy Hour Flow
1 hour with Jazmín González Moya
6 pm
Default-user-thumb
Prenatal Yoga - Special 6-Week Series
1 hour and 15 minutes with Rebecca Henry
6:15 pm
Default-user-thumb
Core + More
1 hour with Tara Lemerise
7:30 pm
Default-user-thumb
Restorative
1 hour with Rebecca Henry
7:30 pm
Default-user-thumb
Kundalini Meditation and Pranayam
1 hour and 15 minutes with Suzanne Henley